Výrobcovia / značky

Ako navoskovať auto ?

AKO NAVOSKOVAŤ AUTO ?


Zatiaľ čo väčšina ľudí umýva svoje vozidlá každý víkend, väčšina vodičov nevoskuje svoje autá. Voskovanie vášho auta je jedným z najlepších spôsobov, ako obnoviť lesk a ochrániť lak.  Napriek tomu, že voskovanie auta vyžaduje trošku tažkej driny, nie je to až taký strašný spôsob, ako stráviť slnečnú sobotu. Budete hrdí na vašu tvrdú prácu, keď uvidíte, že vaše vozidlo opäť žiari na vašej príjazdovej ceste. Postupujte podľa týchto krokov, aby ste navrátili vášmu vozidlu zašlú slávu.

 

1. Dôkladne umyte auto. Najlepšie je použiť vosk na čisté a suché vozidlo. Skontrolujte, či je vaše vozidlo úplne suché.


2. Prečítajte si pokyny na balení vosku. Niektoré značky majú konkrétne pokyny. Vždy dodržiavajte odporúčané použitie výrobku.


3. Ak používate vosk, ktorý je vo forme plechovky ako u Soft99, otvorte obal a odstráňte aplikátor. Pod aplikátorom by mal byť vosk.

4. Vyberte si oblasť vášho vozidla a začnite voskovaním. Ponorte aplikátor do vosku tak, aby ste krúživým pohybom nabrali malé množstvo vosku. Vosk nepoužívajte na žiadne vonkajšie plasty ani iné povrchy ktoré nie su odporúčané v návode na použitie.


5. Vosk aplikujte malým kruhovým pohybom. Tenká vrstva vosku by sa mala aplikovať na celé vozidlo. Najlepšie je použiť horizontálne alebo vertikálne rady kruhov, aby ste zabezpečili pokrytie celého povrchu vozidla.

 

 

 

6. Potom, čo ste vosk aplikovali na celé vaše auto, oblasť, v ktorej ste začali, by mala byť už vysušená. Keď je vosk suchý, zdá sa matný a chová sa trochu kriedovito.



7. Pomocou mäkkej plišovej mikrovláknovej utierky tento biely matný povlak odstránte kruživím pohybom



Po odstránení vosku by mal byť povrch vášho auta lesklý.

Voskovanie vozidla je skvelý spôsob, ako zabezpečiť, že zostane lesklé. Voskovanie bude pracovať na ochrane vášho auta pred poškodením slnečnými lúčmi, abrazívnimi nečistotami a chemikáliami v daždi a snehu. Vyberte si deň s pekným počasím a cíťte sa hrdý na svoju ťažkú prácu, keď budete jazdiť vo svojom lesklom aute.